Ta bort medlem

Du kan ta bort medlemmar från en Portal på två sätt:

1. Gå till Medlemmar i den övre högra menyn.

2. Gå till Åtgärd i menyn på medlemssidan och välj Ta bort medlemmar.

3. Ett nytt formulär öppnas för val av medlemmar.

4. Bocka för de medlemmar du vill ta bort från portalen.

5. Välj om du vill skicka ett e-postmeddelande till valda medlemmar vid Skicka e-post. Om du väljer att skicka e-post fyller du i ett meddelande i fält för Meddelande.

6. Klicka på OK.

Eller:

1. Gå till Medlemmar i den övre högra menyn.

2. Klicka på snabbmenyn  till vänster om den medlem du vill ta bort.

3. Välj Ta bort medlemmar.

4. Ett nytt formulär öppnas för val av medlemmar.

5. Aktuell medlem visas förbockad.

6. Välj om du vill skicka ett e-postmeddelande till medlemmen vid Skicka e-post. Om du väljer att skicka e-post fyller du i ett meddelande i fält för Meddelande.

7. Klicka på OK.