Byta mejladress

I TeamEngine är ditt användarnamn detsamma som din e-postadress. Du har möjlighet att ändra din e-postadress från Mina inställningar. Det är enbart medlemmen själv som kan ändra sin e-postadress, som Portaladministratör kan du inte göra detta.

1. Gå till ditt namn i den övre högra menyn och välj Mina inställningar.

2. Klicka på knappen Ändra e-postadress.

3. Ett nytt formulärfönster öppnas för att Ändra e-postadress.

4. Fyll i din nya e-postadress och bekräfta genom att fylla i den igen. Obs: den nya e-postadressen får inte redan vara en medlem i någon annan TeamEngine portal.

5. Fyll i ditt lösenord.

6. Klicka på Spara. Formulärfönstret stängs och du kommer tillbaka till Mina inställningar.

7. Klicka på Spara och stäng i Mina inställningar.

8. Din nya e-postadress är nu sparad men observera att den inte börjar gälla förrän nästkommande dygn.