Skapa ny modul

Alla moduler har olika egenskaper och inställningar men du skapar alla moduler från den administrativa vyn.

Så här gör du för att skapa en ny modul:

1. Öppna den administrativa vyn genom att klicka på Admin längst upp i portalens huvudmeny.
  2. Klicka på Skapa i adminmenyn.
  3. Välj vilken typ av modul du vill skapa.
  4. Modulinställningarna öppnas för vald modul.
  5. Fyll i namn (menytext) och välj placering i vänstermenyn för modulen, gör de inställningar som är aktuella och bestäm vilka behörighetsgrupper som ska ha tillgång till modulen.
  6. Klicka på Spara och stäng.

Den nya modulen är skapad och visas vid vald placering i vänstermenyn.