Redigera befintlig modul

Om du inte är Portaladministratör kan du få administrativa rättigheter till enskilda moduler.

Portaladministratörer och medlemmar med administrationsrättighet, kan redigera en modul på följande sätt:

1. Öppna aktuell modul genom att klicka på den i vänstermenyn.
  2. Klicka på pilen i modulmenyn.
  3. Välj Modulinställningar.
  4. Modulinställningarna för aktuell modul öppnas.
  5. När du är färdig med dina ändringar klickar du på Spara och stäng.

Portaladministratörer kan även redigera en modul från den administrativa vyn. Som Portaladministratör kan du redigera en modul från den admin vyn på två sätt:

1. Klicka på Admin längst upp i portalens huvudmeny.
  2. Den administrativa vyn visas.
  3. Klicka på snabbmenyn till vänster om aktuell modul i modullistan.
  4. Välj Redigera.
  5. Modulinställningarna för aktuell modul öppnas upp.
  6. När du är färdig med dina ändringar klickar du på Spara och stäng.