Ändra lösenord

Under Mina inställningar kan du ändra ditt lösenord. Gör så här:

1. Gå till ditt namn i den övre högra menyn och välj Mina inställningar.

2. Klicka på knappen Ändra ditt lösenord.

3. Ett nytt formulärfönster öppnas.

4. Fyll i ditt gamla lösenord och ditt nya lösenord. Bekräfta ditt nya lösenord en gång till. För att lösenordet ska vara säkert nog för att godkännas, måste det:

5. När du är klar klickar du på knappen OK.

6. Formulärfönstret stängs och du kommer tillbaka till Mina inställningar.

7. Klicka på Spara och stäng i Mina inställningar.

8. Ditt nya lösenord är nu sparat men observera att det kan ta upp till 15 minuter innan det nya lösenordet börjar fungera.