Skapa ny aktivitet

Du kan lägga upp en ny aktivitet oavsett om du själv ska vara ansvarig eller om du vill delegera ansvaret till någon annan medlem.

Så här gör du för att skapa en ny aktivitet:

1. Klicka på Skapa i modulmenyn.
  2. Välj Aktivitet.
  3. Ett aktivitetsformulär i redigerbart läge öppnas i ett separat fönster.
  4. Fyll i beskrivning, startdatum och deadline i aktivitetsformuläret. Här väljer du också vem som ska vara ansvarig för aktiviteten och om denne ska få en påminnelse.
  5. Klicka på Spara och stäng.
  6. Aktivitetsformuläret stängs och aktiviteten sparas i aktivitetslistan.