Om Register

Med register i TeamEngine kan gruppen samla och strukturera olika typer av data.

Samtliga fält i ett register anpassas av Portaldministratör för varje portal. Detta gör att utseende och egenskaper för ett register kan variera stort mellan olika register. Registret kan innehålla alltifrån en till tio kolumner, vilket innebär att varje registerpost kan innehålla max tio olika typer av information. De administrativa inställningarna för registret görs av Portaladministratören.

I ett register kan ni skapa:

• strukturera olika typer av data.
  • samla viktiga kontaktuppgifter.
  • skapa ett e-postregister.
  • importera eller exporteradata från ex. en Excel-fil.
  • kategorisera registerposter.
  • filtrera registerposter.