Skicka påminnelse om att bekräfta

Om du valt att de som tar emot mejlet ska bekräfta att de har gjort det går det även att skicka ut påminnelser om detta till dessa personer, efter att det ursprungliga mejlet har skickats till dem.

Du kan skicka påminnelser på två sätt:

1. Klicka på snabbmenyn  till vänster om mejlet.

2. Välj Skicka påminnelse.

3. En dialgruta öpnnas för att bekräfta att du vill skicka påminnelse, välj Skicka.

4. En påminnelse skickas till alla den mottagaren som inte hade bekräftat
      Eller:
  1. Klicka på mejlets Ämne. Mejlet öppnas i läsläge i en ny ruta.

2. Klicka på fliken Mottagare.

3. Klicka på snabbmenyn  till vänster om mottagarens namn

4. Välj Skicka påminnelse

5. En dialgruta öpnnas för att bekräfta att du vill skicka påminnelse, välj Skicka.

6. En påminnelse skickas till just den mottagaren